Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /data/www/msalergo.cz/www.msalergo.cz/templates/ms_www/functions.php on line 205

Děti ze třídy Včeliček se svou pohybovou skladbou Dobrodružství na moři získaly 1. místo v soutěži MISS KOLEKTIV POHYB 2013. Tato soutěž proběhla v sobotu 15.6. 2013 v Mostě. Obrovská radost z vítězství, opravdového poháru a pohybu!

Republikové finále soutěže Česko se hýbe ve školách plných zdraví proběhlo 1. června 2013 v 02 areně pod záštitou Ministerstva školství a tělovýchovy České republiky.
Cílem soutěže je vybudovat základy pro ozdravění české populace, snížení obezity, zvýšení pohybových aktivit a preventivních opatření a tím přimět co nejvíce lidí k pokud možno pravidelnému pohybu.. A protože je zdraví dětí jedním z hlavním cílů našeho programu, rozhodli jsme se, že se této akce zúčastníme. Z původních tří „týmů“se hned dvěma podařilo postoupit do O2 arény. Děti ze třídy Fialek se představily s pohybovou skladbou Tančíme disco, Včeličky si připravily vystoupení s názvem Dobrodružství na moři. Držet palce dětem a podpořit naší školu a město Žatec jeli také rodiče dětí a paní starostka Mgr.Zdeňka Hamousová. 
Vystoupilo zde 2 500 cvičenců, přijelo také 2 200 rodičů, k vidění bylo 190 skladeb.

V sobotu 25.5. 2013 jsme vyrazili do Prahy na postupové kolo iniciativy Česko se hýbe ve školách plných zdraví - soutěž v pohybových skladbách.
Soutěž je určena především začínajícím skupinám, které mají chuť představit se se svou pohybovou skladbou, ale především všem c mají chuť cvičit a hýbat se což je velmi důležité pro zdraví. V naší školce chceme být zdraví a proto také cvičíme, tančíme  a hýbeme se! Připravili jsme tří pohybové skladby:
Tančíme disco, Dobrodružství na moři a Zumbu - Baila paś emociona.

A byli jsme úspěšní! Námořníci a tanečníci disco vystoupí 1.6.2013 v O2 areně!

DRŽTE NÁM PALCE!