Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /data/www/msalergo.cz/www.msalergo.cz/templates/ms_www/functions.php on line 205

V úterý 26. 9. 2017 naše mateřská škola pořádala 1. tematické setkání s rodiči zaměřené na bezpečnost dětí (nejen) na silnici. Toto setkání se konalo ve spolupráci s Městskou policií Žatec a s lektorem v oboru dopravní výchovy, Ing. Pešinou. Ti si pro rodiče připravili povídání, které bylo zaměřeno na naše nejmenší a jejich bezpečnost nejen na silnici. Toto setkání probíhalo v rámci projektu "Šablony pro MŠ Bratří Čapků 2775, Žatec" (více info v sekci Aktuality - Zapojení do projektu). Pevně věříme, že se rodiče v mnohém poučili nebo si alespoň zopakovali to nejzákladnější. V jiném případě slyšeli to, co dobře znají a budou společně s námi působit na děti a budou jim příkladným vzorem při správném chování - nejen ohledně dopravní výchovy :-)

Pro děti bylo připravené dopravní hřiště, kde si společně s rodiči mohli vyzkoušet jízdu usměrněnou základními dopravními značkami. Věříme, že vám setkání přineslo nové poznatky a že jste si ho společně se svými dětmi užili. Těšíme se na brzké setkání a opět věříme v hojnou účast. :-)