Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /data/www/msalergo.cz/www.msalergo.cz/templates/ms_www/functions.php on line 205

Tak se nám naše školní zahrada hezky proměňuje, přibyly nám klády a obrovské špalky. Hned máme možnost nové zábavy, ale také trénování dovedností. Mohutné kmeny i menší kusy budou pomáhat dětem k rozvoji motorických schopností a dovedností, k rozvoji obratnosti ale i k relaxaci a rozvoji fantazie. Za tyto nové přírodní prvky děkujeme Městu Žatec. Myslela na nás paní Martina Mrázková z odboru Místního hospodářství, která se stará o údržbu zeleně. Když bylo potřeba pokácet v parku stromy, vzpomněla si, že bychom je využili. Nabídla nám je a my jsme byli moc rádi. Dopravu pro nás zajistila společně s Ing. Grežem z Technické správy města a tak se obrovské kmeny stromů dostaly na naší školní zahradu. DĚKUJEME! 

Další velké poděkování patří mamince Libertinové ze třídy Fialek za zajištění a dovezení certifikovaného písku do nově opraveného pískoviště. DĚKUJEME!

 Pro více foto klikněte na obrázek  zahrada klády 01 10 2019